Epic Games kütüphanemden ne oynayabilirim?

Hocam Nioh klavye desteklemiyormuş doğru mu ayrıca öneri yapacak arkadaşlar sistem için uygun mudur küçük bilgilendirirse sevinirim.

Evet ben onun için bir kola 360 TL verdim ve buradaki birkaç oyun dışında hepsini rahat oynarsınız.

Sonradan Borderlands 3 ve metro diye devam ederim.

Evet ben onun için bir kola 360 TL verdim ve buradaki birkaç oyun dışında hepsini rahat oynarsınız.
Bir kola 300 Tl vermek gibi bir lüksüm yok artık diğer oyunlardan devam edeceğim.

Arkadaşların dediklerine ek olarak Car Mechanic Simulator 2018'i öneririm. Oyunu bu indirim Steam'den aldım ama almadan önceki gün Epic'te bedava olmuş

Bugün oynamaya başladım ve bu tarz oyunlara bayılan beni çok sardı, eğer sende seviyorsan bir şans verebilirsin.

Hocam tomb rider 2013 versiyonunu 2-3 saat deneyimleme fırsatım oldu beni pek sarmadı.

Eskiden farc Cry Primal oynardım acayip eğlenirdim ona benzer oyun önerebilir misiniz?

Hocam tomb rider 2013 versiyonunu 2-3 saat deneyimleme fırsatım oldu beni pek sarmadı.

Eskiden farc Cry Primal oynardım acayip eğlenirdim ona benzer oyun önerebilir misiniz?

Rage 2 ve Borderlands'a bak derim ancak Borderlands loot odaklı onu bilipte yüklemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…