Juvasam4
Hectopat
Selamlar. Yıllardır Epic Games hesabımı yalnızca Facebook ile giriş yaparak kullanıyorum, ücretsiz dağıtılanlar ve kendi satın aldıklarım ile birlikte yaklaşık 200 oyunluk bir arşivim vardı. Eylül ayından beri giriş yapmıyordum. Dün Facebook ile giriş yapmayı denediğimde bana hesabın bir Epic Games hesabı ile bağlanması gerektiğini söyledi ben de Facebook için kullanmış olduğum e-mail adresim ile bir Epic Games hesabı oluşturdum. Fakat şu anda giriş yaptığımda kütüphane boş, kullanıcı adı eskisi değil. Bambaşka bir hesaba giriş yapıyor ve asla sadece Facebook ile giriş yapamıyorum, Epic Games ile bağlantı istiyor.
Epic Games'e mail attım ve bana şifremi Unuttum'a basın gibi hiçbir işe yaramayacak çözümler sunuyorlar, olay şifremi unutmuş olmam değil, eski hesabıma ulaşamıyor olmam. Bildiğiniz ve yardımcı olabileceğiniz bir konu olursa çok sevinirim, iyi sosyaller herkese.
Epic Games'e mail attım ve bana şifremi Unuttum'a basın gibi hiçbir işe yaramayacak çözümler sunuyorlar, olay şifremi unutmuş olmam değil, eski hesabıma ulaşamıyor olmam. Bildiğiniz ve yardımcı olabileceğiniz bir konu olursa çok sevinirim, iyi sosyaller herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: