ASLOGTT Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Daha demin Epic Games Store açıktı ve kapatıp tekrar açmamla birlikte hesabımdan çıkış yaptığını gördüm. Tekrar girmeyi denediğimde ise hep bu hatayı aldım. Verdiğim bilgiler doğruydu fakat kabul etmedi, nasıl düzelir hiçbir fikrim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Daha demin Epic Games Store açıktı ve kapatıp tekrar açmamla birlikte hesabımdan çıkış yaptığını gördüm. Tekrar girmeyi denediğimde ise hep bu hatayı aldım. Verdiğim bilgiler doğruydu fakat kabul etmedi, nasıl düzelir hiçbir fikrim yok.
B Baris_Teke Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 61 Yer İzmir/Çiğli Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #2 E-posta ile şifre değiştirmeyi denediniz mi?
ASLOGTT Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #3 Baris_Teke dedi: E-posta ile şifre değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denemedim ama onunla bi alakası varmı bilmiyorum sunucuların yoğun olmasından falanmı kaynaklı acaba
Baris_Teke dedi: E-posta ile şifre değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denemedim ama onunla bi alakası varmı bilmiyorum sunucuların yoğun olmasından falanmı kaynaklı acaba