Deepy0 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 94 12 Şubat 2023 #1 Epic Games kullanıcısı ile Steam kullanıcısı Online oyunu beraber oynayabilir mi? Mesela benim Epic Games hesabımda bir çevrimiçi oyun var. Arkadaşımda da aynı oyun Steam de var. İkimiz beraber bu oyunu oynamamız mümkün mü?
Epic Games kullanıcısı ile Steam kullanıcısı Online oyunu beraber oynayabilir mi? Mesela benim Epic Games hesabımda bir çevrimiçi oyun var. Arkadaşımda da aynı oyun Steam de var. İkimiz beraber bu oyunu oynamamız mümkün mü?
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Yanlış bilgi Deepy0 dedi: Epic Games kullanıcısı ile Steam kullanıcısı Online oyunu beraber oynayabilir mi? Mesela benim Epic Games hesabımda bir çevrimiçi oyun var. Arkadaşımda da aynı oyun Steam de var. İkimiz beraber bu oyunu oynamamız mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Biz arkadaşlar EU4 denedik olmuyor maalesef.
Deepy0 dedi: Epic Games kullanıcısı ile Steam kullanıcısı Online oyunu beraber oynayabilir mi? Mesela benim Epic Games hesabımda bir çevrimiçi oyun var. Arkadaşımda da aynı oyun Steam de var. İkimiz beraber bu oyunu oynamamız mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Biz arkadaşlar EU4 denedik olmuyor maalesef.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Hangi oyun olduğuna göre değişir. Kimi oyun destekliyor kimisi desteklemiyor.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 12 Şubat 2023 #4 Evet oynayabilirsiniz.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 12 Şubat 2023 #5 Çoğu oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Ancak bazı oyunlar buna izin vermiyor ki bunların sayıları da çok az. Hangi oyunları oynamaya çalışıyorsunuz ?
Çoğu oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Ancak bazı oyunlar buna izin vermiyor ki bunların sayıları da çok az. Hangi oyunları oynamaya çalışıyorsunuz ?
F feyzullah yıldız Hectopat Katılım 1 Mart 2018 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #6 Oyuna bağlı. Roket lig oynayabiliyoruz. İlginç bugları olabiliyor. Ben steamden giriyorum ve epicteki arkadaşımı davet edemiyorum. Her seferinde onların davet atıyor ve öyle giriyorum. En az 2 yıldır böyle
Oyuna bağlı. Roket lig oynayabiliyoruz. İlginç bugları olabiliyor. Ben steamden giriyorum ve epicteki arkadaşımı davet edemiyorum. Her seferinde onların davet atıyor ve öyle giriyorum. En az 2 yıldır böyle
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 Hangi oyun ?
Deepy0 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 94 12 Şubat 2023 #8 Shfly dedi: Çoğu oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Ancak bazı oyunlar buna izin vermiyor ki bunların sayıları da çok az. Hangi oyunları oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela The Crew, Dying Light vs. gibi Online oyunları oynayabilir miyiz?
Shfly dedi: Çoğu oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Ancak bazı oyunlar buna izin vermiyor ki bunların sayıları da çok az. Hangi oyunları oynamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela The Crew, Dying Light vs. gibi Online oyunları oynayabilir miyiz?
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 12 Şubat 2023 #9 Deepy0 dedi: Mesela The Crew, Dying Light vs. gibi Online oyunları oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin.
Deepy0 dedi: Mesela The Crew, Dying Light vs. gibi Online oyunları oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 12 Şubat 2023 #10 Ark denemiştik olmamıştı şu an ne halde bilmiyorum.