Epic Games kuponu kayboldu

Apocalypticboy

Kilopat
Daha fazla  
Epic Games mayıs satışında verilen kupon ile iki tane oyun almıştım. Şimdiki yaz indiriminde de AC Odyssey Gold Edition(160TL) almak için kupon kullanmak istediğimde kuponumun kaybolduğunu gördüm. Kupon 1 Kasım'a kadar geçerliydi ve son satın alımımda kuponu duruyor mu diye kontrol ettiğimde oradaydı. Aynı problemi yaşayan var mı?

Konuyu görünce önce Snowrunner ile sonra da AC Odyssey'de denedim, ikisinde de satın almadan geri çıktım, ikisine de sorun görünmüyordu kuponda. Epic garip biraz. Steam'e benzemesi için yolu var daha.

Dediklerinizi yaptım. En son ucuzluktan Control isimli oyunu almışım. Başka bir işlem yapmadım. Adamlara yazayım dedim ama bağlantı adresi de çalışmıyor...
Adamlara detaylı bir şekilde yazdım, cevap olarak 15 dolarlık alışveriş yapmanız gerekiyor diyorlar hala... Kafayı yiyeceğim. Okumamak veya okuduğunu anlamamak sadece bizim millete has bir şey değilmiş dedim içimden. Ya da bot mesaj gönderdiler...
Güncelleme: Son mesajlaşmamızda Epic Games Hesabıma erişip kontrol ettiler. Mega Sales zamanında 2iki tane oyun alırken kullanmıştım, kupon hakkım bitmiş. Her alımda bir kupon daha kazanıyorum sanıyordum. Anlaşılan maksimum iki kupon kullanabiliyoruz...
Dediğim gibi "okuduğunu anlamamak"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…