H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Selamlar, bilgisayarımdan geçen hafta D diskini artık kullanılmaz olduğu için çıkarttım fakat şu an Epic Games'i kurmaya çalışıyorum fakat nereye kuracağını bile sormadan kendisi D'yi seçiyor D sürücüsüde olmadığı için kurulamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Selamlar, bilgisayarımdan geçen hafta D diskini artık kullanılmaz olduğu için çıkarttım fakat şu an Epic Games'i kurmaya çalışıyorum fakat nereye kuracağını bile sormadan kendisi D'yi seçiyor D sürücüsüde olmadığı için kurulamıyor.
Çözüm R R RAZORONE 18 Aralık 2020 H4sanTV dedi: C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt.
H4sanTV dedi: C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt.
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Bilgisayarda gözüküyor mu disk? Artı 0 Eksi
KS KS H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 MuratPoly dedi: Bilgisayarda gözüküyor mu disk? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten kaldırdım diski. Artı 0 Eksi
MuratPoly dedi: Bilgisayarda gözüküyor mu disk? Genişletmek için tıkla... Hayır zaten kaldırdım diski.
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. RAZORONE dedi: Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. Genişletmek için tıkla... D olarak ayarlamışsındır o yüzden D'ye kurmaya çalısıyordur. Olmayinca oyle bir disk hata veriyor tabii. Artı 0 Eksi
Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. RAZORONE dedi: Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. Genişletmek için tıkla... D olarak ayarlamışsındır o yüzden D'ye kurmaya çalısıyordur. Olmayinca oyle bir disk hata veriyor tabii.
KS KS H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 RAZORONE dedi: Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. D olarak ayarlamışsındır o yüzden D'ye kurmaya çalısıyordur. Olmayinca oyle bir disk hata veriyor tabii. Genişletmek için tıkla... C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor. Artı 0 Eksi
RAZORONE dedi: Reis exe yi kurarken kurulum yerini C olarak degiştir. D olarak ayarlamışsındır o yüzden D'ye kurmaya çalısıyordur. Olmayinca oyle bir disk hata veriyor tabii. Genişletmek için tıkla... C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor.
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 H4sanTV dedi: C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt. Artı 0 Eksi Çözüm
H4sanTV dedi: C'ye ayarlamam gerektiğini biliyorum ama seçmem için fırsat vermiyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt.
KS KS H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #7 RAZORONE dedi: Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam flashı D yaptım yükleyici açıldı D dekini kaldırdı şimdi C'ye kurulum yapıyor. Artı 0 Eksi
RAZORONE dedi: Disk yönetiminden ufak bir pay ver D'ye o şekil C'yi seç sinra D'yi geri al. Ya da olursa flash belleği D yap sonra düzelt. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam flashı D yaptım yükleyici açıldı D dekini kaldırdı şimdi C'ye kurulum yapıyor.
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #8 H4sanTV dedi: Sağ olun hocam flashı D yaptım yükleyici açıldı D dekini kaldırdı şimdi C'ye kurulum yapıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis. Artı 0 Eksi
H4sanTV dedi: Sağ olun hocam flashı D yaptım yükleyici açıldı D dekini kaldırdı şimdi C'ye kurulum yapıyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim reis.