kutnusehep Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 17:19 #1 Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir. Dosya Ekleri görsel_2025-10-24_172036036.png 14 KB · Görüntüleme: 21
Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir.
Melihh0 Zeptopat Katılım 27 Eylül 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:22 #2 Windows Update yapmayı denediniz mi hocam?
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 615 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:53 #3 kutnusehep dedi: Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir. Genişletmek için tıkla... Sistem kaynaklı olduğunu görüyorum. Windows updateler varsa yapılacak onları kurun belki sorun DirectX kaynaklıdır. GPU falan da güncelleyin.
kutnusehep dedi: Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir. Genişletmek için tıkla... Sistem kaynaklı olduğunu görüyorum. Windows updateler varsa yapılacak onları kurun belki sorun DirectX kaynaklıdır. GPU falan da güncelleyin.
kutnusehep Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 19:08 #4 Melihh0 dedi: Windows Update yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni hatayi aliyorum. Hem Windows hem GPU gunccelledim ayni sorun devam ediyor.
Melihh0 dedi: Windows Update yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yaptim hala ayni hatayi aliyorum. Hem Windows hem GPU gunccelledim ayni sorun devam ediyor.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 615 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:08 #5 kutnusehep dedi: Yaptim hala ayni hatayi aliyorum. Hem Windows hem GPU gunccelledim ayni sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine gibi klasörler varsa silin hocam yeniden kurulum yapmayı sağlar.
kutnusehep dedi: Yaptim hala ayni hatayi aliyorum. Hem Windows hem GPU gunccelledim ayni sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine gibi klasörler varsa silin hocam yeniden kurulum yapmayı sağlar.
Ephie Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:16 #6 kutnusehep dedi: Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir. Genişletmek için tıkla... Epic ile alakalı bütün klasörleri sil.
kutnusehep dedi: Epic Games kurulmuyor. Surekli bir hata alip duruyorum, nedenini anlamadim. Surekli su hata cikip durmaktadir. Genişletmek için tıkla... Epic ile alakalı bütün klasörleri sil.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.904 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:54 #7 Microsoft Store'dan yükleyin Epic Games'i. İşe yarıyor genelde.