M MuhammetCuhadar Hectopat Katılım 11 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2017 #1 Önceki konulardan anladığım gibi log dosyasını oluşturdum saatlerdir uğraşıyorum araştırıyorum çözümü bulamadım. Log Dosyası Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2017
Önceki konulardan anladığım gibi log dosyasını oluşturdum saatlerdir uğraşıyorum araştırıyorum çözümü bulamadım. Log Dosyası
Çözüm Recep Baltaş 11 Aralık 2017 C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı
C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Aralık 2017 #2 C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı
KS KS M MuhammetCuhadar Hectopat Katılım 11 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2017 #3 Recep Baltaş dedi: C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim efendim. Sorunum çözülmüştür. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: C:\Windows\syswow64\D3DCompiler_43.dll dosyasını kafanıza göre değiştirdiğiniz için hata alıyorsunuz. Dosyayı silip bunu kurunuz: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim efendim. Sorunum çözülmüştür.