I ıyıtrıyı Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2 20 Nisan 2018 #1 Fortnite kurmak için Epic Games Launcher indirdim fakat Launcher'e girerken CrashReportClient.exe hatası alıyorum. Uygulama düzgün olarak başlatılamadı(0xc000007b). Process Monitor: Logfile.rar @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2018
Fortnite kurmak için Epic Games Launcher indirdim fakat Launcher'e girerken CrashReportClient.exe hatası alıyorum. Uygulama düzgün olarak başlatılamadı(0xc000007b). Process Monitor: Logfile.rar @Recep Baltaş
Çözüm NookumPie 20 Nisan 2018 Ekran kartını güncelle ve şu dosyayı sil; C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Ve bunu kur; DirectX İndirme Aracı
Ekran kartını güncelle ve şu dosyayı sil; C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Ve bunu kur; DirectX İndirme Aracı
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 20 Nisan 2018 #2 Ekran kartını güncelle ve şu dosyayı sil; C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Ve bunu kur; DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartını güncelle ve şu dosyayı sil; C:\Windows\System32\D3DCOMPILER_43.dll Ve bunu kur; DirectX İndirme Aracı
KS KS I ıyıtrıyı Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2 20 Nisan 2018 #3 EyvAllah birader. Bu hatanın o DLL'den kaynaklandığını nasıl anlıyorsunuz. Merak amaçlı soruyorum. Kullandığınız bir Tools mu var? Artı 0 Eksi
EyvAllah birader. Bu hatanın o DLL'den kaynaklandığını nasıl anlıyorsunuz. Merak amaçlı soruyorum. Kullandığınız bir Tools mu var?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 20 Nisan 2018 #4 ıyıtrıyı dedi: EyvAllah birader. Bu hatanın o DLL'den kaynaklandığını nasıl anlıyorsunuz. Merak amaçlı soruyorum. Kullandığınız bir Tools mu var? Genişletmek için tıkla... Tools değil de ProcMon raporuna göre eksik DLL'leri tespit edip uygun yükleme aracını yüklüyoruz. ProcMon yorumlamak için ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ıyıtrıyı dedi: EyvAllah birader. Bu hatanın o DLL'den kaynaklandığını nasıl anlıyorsunuz. Merak amaçlı soruyorum. Kullandığınız bir Tools mu var? Genişletmek için tıkla... Tools değil de ProcMon raporuna göre eksik DLL'leri tespit edip uygun yükleme aracını yüklüyoruz. ProcMon yorumlamak için ise: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et