S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #1 Benim Epic Games'im açılmıyor. Denemediğim yol kalmadı neredeyse. 0xc000007b hatası veriyor. Bir yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @Mikail Fidan Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Benim Epic Games'im açılmıyor. Denemediğim yol kalmadı neredeyse. 0xc000007b hatası veriyor. Bir yardımcı olur musunuz? @Recep Baltaş @Mikail Fidan Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 6 Şubat 2019 #2 Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın. Artı 0 Eksi
Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın.
KS KS S Saytoo Kilopat Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #3 NookumPie dedi: Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... windowsu nasıl güncelleyebilirim bi ara mavi ekran vermişti orda eski sürüme aldım ondan olmuş olabilir. NookumPie dedi: Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... usta windowsuda güncelledim olmuyor bi el at lütfen ya Son düzenleme: 6 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... windowsu nasıl güncelleyebilirim bi ara mavi ekran vermişti orda eski sürüme aldım ondan olmuş olabilir. NookumPie dedi: Sistemsel bir sıkıntı yok, Windows güncel olmadığı için açılmıyor. Windows'u son sürüme güncelleyin ya da Windows 10'a geçiş yapın. Genişletmek için tıkla... usta windowsuda güncelledim olmuyor bi el at lütfen ya