Epic Games Launcher 0xc000007b Hatası

Bypherues

Decapat
Başlıkta yazdığım gibi Epic Games Launcher'ı çalıştırırken hata alıyorum. Process Monitor ile rapor aldım ancak tam olarak hangi dll'leri kuracağımı anlayamadım. Raporu Mediafire'a yükledim, inceleyip ne yapmam gerektiğini anlatırsanız çok mutlu olurum. Bu arada Launcher'ı silip tekrar kurmayı denedim ancak pek başarılı olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar benim sizden şöyle kısa bir yardım isteğim olacaktı. Sekiro oyununu yeni edindim lakin uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b) hatası almaktayım lakin çözümü bir türlü başaramadım. Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum.

Merhabalar benim sizden şöyle kısa bir yardım isteğim olacaktı. Sekiro oyununu yeni edindim lakin uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b) hatası almaktayım lakin çözümü bir türlü başaramadım. Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum.

İnanılmaz bir şey oldu şimdi kendim yaptım oyunu açtı lakin siyah ekran sorunu vermekte şimdi onu çözerim onun üzerinde zaman harcayacağım ama sizin paylaştığınız çözüm işlemi %100 işe yarıyorrrr :)

İnanılmaz bir şey oldu şimdi kendim yaptım oyunu açtı lakin siyah ekran sorunu vermekte şimdi onu çözerim onun üzerinde zaman harcayacağım ama sizin paylaştığınız çözüm işlemi %100 işe yarıyorrrr :)

Sorunsuz çalışmakta Oyun Sekiro yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için özellikle Recep BALTAŞ'a "Arigatō kosayumazu sensei "

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı