Epic Games Launcher 0xc00007b hatası

İşletim sisteminizi güncel tutmak yüksek ihtimalle sorununuzu çözecektir. Sorununuzun çözülmediği taktirde verebileceğim öneriler şunlardır;
1- Net Framework yeniden kurmak. (Eğer kurulu ve düzgün çalışıyorsa hata verecektir.)
2- Microsoft Visual C++ (x86) ve Microsoft Visual C++ (x64) kurulumlarının ikisini de yapmak.
3- DirecktX yüklemesini yapın.
4- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve uygulamayı yönetici olarak çalıştırın.
Umarım verdiğim öneriler işe yarar. İyi formlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminizi güncel tutmak yüksek ihtimalle sorununuzu çözecektir. Sorununuzun çözülmediği taktirde verebileceğim öneriler şunlardır;
1- Net Framework yeniden kurmak. (Eğer kurulu ve düzgün çalışıyorsa hata verecektir.)
2- Microsoft Visual C++ (x86) ve Microsoft Visual C++ (x64) kurulumlarının ikisini de yapmak.
3- DirecktX yüklemesini yapın.
4- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve uygulamayı yönetici olarak çalıştırın.
Umarım verdiğim öneriler işe yarar. İyi formlar.
Log dosyasını analiz etmeden bunlara nereden ulaştınız? Bak oraya kocaman log dosyası atmış arkadaş. Süs olsun diye atmamış oraya. Sağdan soldan duyma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin. Net Framework ve Visual ile alakası görünmüyor bile. DirectX'e gelirsek evet o yüklenecek ama hatalı dosyayı silmeden yüklemenin hiçbir etkisi olmayacaktır.

0xc00007b hatasını alıyorum.
Şu dosyayı silin; C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll
Ardından DirectX yükleyin:

a.PNG

:) Bizde hatalar bitmez bu hataın epic gamesle alakası yo bence bende çoğu oyunda aynı 0xc00007b hatası veriyor ve çözemiyorum https://www.technopat.net/sosyal/konu/0xc00007b-hatasi.846626/
benim hatam buda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı