A andromusQQ Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #1 Epic Games Launcher'i yükledim ve açtım. Ve böyle bir hata geldi. Kapat aç yaptım olmadı. Girdiğimde yine bu hata geliyordu maalesef. Silip tekrar mı indirmem gerekiyor yoksa 1 saat bekleyip açılmasını mı beklemem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2018
Epic Games Launcher'i yükledim ve açtım. Ve böyle bir hata geldi. Kapat aç yaptım olmadı. Girdiğimde yine bu hata geliyordu maalesef. Silip tekrar mı indirmem gerekiyor yoksa 1 saat bekleyip açılmasını mı beklemem gerekiyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Aralık 2018 #2 Windows fontların da normal gözükmüyor. Temayı varsayılana alıp dener misin?
A andromusQQ Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Windows fontların da normal gözükmüyor. Temayı varsayılana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekürler Son düzenleme: 14 Aralık 2018
Recep Baltaş dedi: Windows fontların da normal gözükmüyor. Temayı varsayılana alıp dener misin? Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekürler
ToKkHi Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 4 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2019 #4 font'u nereden değiştireceğiz?