Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #1 Epic Games'den Fortnite oynunu indiriyordum gece.1GB kala geç olduğu için kapattım yarın devam edicektim. Sabah açtığımda 32.7 GB'yi bida indirmeye başladı benim indirdiğim yerler nereye kayboldu lütfen yardım edin. Zaten sıkıntılı internetim..
Epic Games'den Fortnite oynunu indiriyordum gece.1GB kala geç olduğu için kapattım yarın devam edicektim. Sabah açtığımda 32.7 GB'yi bida indirmeye başladı benim indirdiğim yerler nereye kayboldu lütfen yardım edin. Zaten sıkıntılı internetim..
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.741 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Aralık 2019 #2 Nereye indirdiniz? Yeni inen dosyanın içine eski indirdiğiniz dosyaları atın, sonra doğrulama yapıyor. Artı 0 Eksi
Nereye indirdiniz? Yeni inen dosyanın içine eski indirdiğiniz dosyaları atın, sonra doğrulama yapıyor.
S SmmmOxo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MALİ MÜŞAVİR 18 Aralık 2019 #3 EPİC GAME tarafından sunulan ücretsiz oyunlar belirtilen tarihler arasında mı yoksa süresiz olarak mı bizim oluyor? *uygulamanın oyunları yüklediği klasöre bakın. sonra doğru deyin. tekrar indirmesin Artı 0 Eksi
EPİC GAME tarafından sunulan ücretsiz oyunlar belirtilen tarihler arasında mı yoksa süresiz olarak mı bizim oluyor? *uygulamanın oyunları yüklediği klasöre bakın. sonra doğru deyin. tekrar indirmesin
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Aralık 2019 #4 SmmmOxo dedi: EPİC GAME tarafından sunulan ücretsiz oyunlar belirtilen tarihler arasında mı yoksa süresiz olarak mı bizim oluyor? *uygulamanın oyunları yüklediği klasöre bakın. sonra doğru deyin. tekrar indirmesin Genişletmek için tıkla... Bir tarih belirtilmemişse oyunlar temelli sizde kalıyor, ben hiç karşılaşmadım Epic Games store da öyle bir şeyle. Artı 0 Eksi
SmmmOxo dedi: EPİC GAME tarafından sunulan ücretsiz oyunlar belirtilen tarihler arasında mı yoksa süresiz olarak mı bizim oluyor? *uygulamanın oyunları yüklediği klasöre bakın. sonra doğru deyin. tekrar indirmesin Genişletmek için tıkla... Bir tarih belirtilmemişse oyunlar temelli sizde kalıyor, ben hiç karşılaşmadım Epic Games store da öyle bir şeyle.
KS KS Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #5 Yüklediği klasörde sadece fortnite yazan bir klasör var ve 4 GB. Ben en az 31 GB Veri indirdim.. Artı 0 Eksi
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.741 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Aralık 2019 #6 @Orcunsarı İptal mi ettiniz? Yoksa durdurdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS Orcunsarı Megapat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #7 Ya tam olarak hatırlamıyorum sadece Epic Games'e sağ tıklayıp çık dedim. Sonra PC'yi kapadım. Artı 0 Eksi