EnesKırbaş Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 2 Çözümler 1 20 Mayıs 2018 #1 Setup'ı başlatınca bana seçenek vermeden sadece C diskine kurulum önerisi veriyor ve resimdeki hatayı alıyorum.
Setup'ı başlatınca bana seçenek vermeden sadece C diskine kurulum önerisi veriyor ve resimdeki hatayı alıyorum.
Çözüm EnesKırbaş 20 Mayıs 2018 Eskiden bende yüklüydü ama D diskine yüklemek için silmiştim. Sanırım eskiden kalan bir dosya ama silemiyorum. Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme Bu linkten sorunu çözdüm
Eskiden bende yüklüydü ama D diskine yüklemek için silmiştim. Sanırım eskiden kalan bir dosya ama silemiyorum. Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme Bu linkten sorunu çözdüm
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 20 Mayıs 2018 #2 Sanırım internet bağlantısı ile ilgili bir sorun var. Artı 0 Eksi
KS KS EnesKırbaş Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 2 Çözümler 1 20 Mayıs 2018 #3 Eskiden bende yüklüydü ama D diskine yüklemek için silmiştim. Sanırım eskiden kalan bir dosya ama silemiyorum. Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme Bu linkten sorunu çözdüm Artı 0 Eksi Çözüm
Eskiden bende yüklüydü ama D diskine yüklemek için silmiştim. Sanırım eskiden kalan bir dosya ama silemiyorum. Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme Bu linkten sorunu çözdüm