dwnizqw Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Ne yaptıysam düzelmedi silip yükledim yine siyah ekran YouTube'da izledim denedim yine düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Siyah ekranda kalıyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Ne yaptıysam düzelmedi silip yükledim yine siyah ekran YouTube'da izledim denedim yine düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Siyah ekranda kalıyor sadece.
oyun oynayan biri Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2024 #2 dwnizqw dedi: Ne yaptıysam düzelmedi silip yükledim yine siyah ekran YouTube'da izledim denedim yine düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Siyah ekranda kalıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var, düzeltebildiniz mi acaba?
dwnizqw dedi: Ne yaptıysam düzelmedi silip yükledim yine siyah ekran YouTube'da izledim denedim yine düzelmedi. Yardımcı olur musunuz? Siyah ekranda kalıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var, düzeltebildiniz mi acaba?