Kratocius Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #1 Bu sorunu internette ve özellikle Technopat forumunda çok arattım. Oradaki hatalı dll dosyalarını hepsini sildim, tekrar DirectX ile yükledim ama hiçbirinde çözüm alamadım. Lütfen yardımcı olun.
Bu sorunu internette ve özellikle Technopat forumunda çok arattım. Oradaki hatalı dll dosyalarını hepsini sildim, tekrar DirectX ile yükledim ama hiçbirinde çözüm alamadım. Lütfen yardımcı olun.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.510 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 20 Haziran 2019 #2 Raporu bir de burada paylaşın. Yanlış DLL silmiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Kratocius Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2019 #3 ForAnAngeL dedi: Raporu bir de burada paylaşın. Yanlış DLL silmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için ben kendim rapordan bulup dosyayı sildim sonra tekrar yükledim halloldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Raporu bir de burada paylaşın. Yanlış DLL silmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için ben kendim rapordan bulup dosyayı sildim sonra tekrar yükledim halloldu teşekkürler.