Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Çok eskiden açtığım Epic Games hesabımın malini hatırlamıyorum. Ne değiştirebiliyorum ne de hangi hesabım olduğunu görebiliyorum. Var mıdır bunun bir çaresi?
Çok eskiden açtığım Epic Games hesabımın malini hatırlamıyorum. Ne değiştirebiliyorum ne de hangi hesabım olduğunu görebiliyorum. Var mıdır bunun bir çaresi?
B Burak0472 Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Telefon numarası falan eklediysen alırsın ama eklemediysen hesap gitti. Gmailsiz hesap kurtarılmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 Burak0472 dedi: Telefon numarası falan eklediysen alırsın ama eklemediysen hesap gitti. Gmail'siz hesap kurtarılmaz. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum. Artı 0 Eksi
Burak0472 dedi: Telefon numarası falan eklediysen alırsın ama eklemediysen hesap gitti. Gmail'siz hesap kurtarılmaz. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum.
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 783 Çözümler 1 13 Aralık 2022 #4 YasinTekcan07 dedi: Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zahmetli süreç. Mail ile birlikte senden ip adresine kadar istedikleri bir form dolduruluyordu sitesinde bunun için. Artı 0 Eksi
YasinTekcan07 dedi: Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok zahmetli süreç. Mail ile birlikte senden ip adresine kadar istedikleri bir form dolduruluyordu sitesinde bunun için.
KS KS Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #5 Nebukadzer dedi: Çok zahmetli süreç. Mail ile birlikte senden IP adresine kadar istedikleri bir form dolduruluyordu sitesinde bunun için. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım bilgisayarda uzun zamandır kullanıyorum ama hesabı ilk açtığımda başka bilgisayardaydı. Forma nasıl ulaşabilirim? Artı 0 Eksi
Nebukadzer dedi: Çok zahmetli süreç. Mail ile birlikte senden IP adresine kadar istedikleri bir form dolduruluyordu sitesinde bunun için. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığım bilgisayarda uzun zamandır kullanıyorum ama hesabı ilk açtığımda başka bilgisayardaydı. Forma nasıl ulaşabilirim?
B Burak0472 Centipat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #6 YasinTekcan07 dedi: Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış anlamışım hocam pardon. Bunun için desteğe başvurabilirsin, ancak onlar yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
YasinTekcan07 dedi: Hesaba erişimim var kullanıcı adı şifre ile giriş yapabiliyorum ama mailini değiştiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok yanlış anlamışım hocam pardon. Bunun için desteğe başvurabilirsin, ancak onlar yardımcı olabilir.
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 783 Çözümler 1 13 Aralık 2022 #7 YasinTekcan07 dedi: Şu an kullandığım bilgisayarda uzun zamandır kullanıyorum ama hesabı ilk açtığımda başka bilgisayardaydı. Forma nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buyrun. https://www.epicgames.com/help/tr/wizards/w1 Artı 0 Eksi
YasinTekcan07 dedi: Şu an kullandığım bilgisayarda uzun zamandır kullanıyorum ama hesabı ilk açtığımda başka bilgisayardaydı. Forma nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Buyrun. https://www.epicgames.com/help/tr/wizards/w1
KS KS Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #8 Nebukadzer dedi: Buyurun. https://www.epicgames.com/help/tr/wizards/w1 Genişletmek için tıkla... Mailide bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Nebukadzer dedi: Buyurun. https://www.epicgames.com/help/tr/wizards/w1 Genişletmek için tıkla... Mailide bilmiyorum.
N Nebukadzer Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 783 Çözümler 1 13 Aralık 2022 #9 YasinTekcan07 dedi: Mailide bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman mümkün değil. Artı 0 Eksi