DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 16 Haziran 2021 #11 Maxtoric dedi: Yaptığı ücretsiz oyunlar para ve oyuncu kazanmak için. Bizim mutluluğumuzu pek önemsemiyorlar. Eğer oyuncuları düşerse devam ederler. Genişletmek için tıkla... Evet ama arada AAA veriyorlar Mayıs-Haziran harici de AC Sydnatice, Battlefront 2, RAGE 2 falan gibisinden.
Maxtoric dedi: Yaptığı ücretsiz oyunlar para ve oyuncu kazanmak için. Bizim mutluluğumuzu pek önemsemiyorlar. Eğer oyuncuları düşerse devam ederler. Genişletmek için tıkla... Evet ama arada AAA veriyorlar Mayıs-Haziran harici de AC Sydnatice, Battlefront 2, RAGE 2 falan gibisinden.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 16 Haziran 2021 #12 DarkReader dedi: Evet ama arada AAA veriyorlar mayıs-Haziran harici de AC sydnatice, Battlefront 2, Rage 2 falan gibisinden. Genişletmek için tıkla... AC sydnatice tekrar verilir mi zamanında alamadım DarkReader dedi: Evet ama arada AAA veriyorlar mayıs-Haziran harici de AC sydnatice, Battlefront 2, Rage 2 falan gibisinden. Genişletmek için tıkla... For Honor'da aynı şekilde zamanında verildiği platformda alamamıştım
DarkReader dedi: Evet ama arada AAA veriyorlar mayıs-Haziran harici de AC sydnatice, Battlefront 2, Rage 2 falan gibisinden. Genişletmek için tıkla... AC sydnatice tekrar verilir mi zamanında alamadım DarkReader dedi: Evet ama arada AAA veriyorlar mayıs-Haziran harici de AC sydnatice, Battlefront 2, Rage 2 falan gibisinden. Genişletmek için tıkla... For Honor'da aynı şekilde zamanında verildiği platformda alamamıştım
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 16 Haziran 2021 #13 Silinen üye dedi: AC sydnatice tekrar verilir mi zamanında alamadım Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
Silinen üye dedi: AC sydnatice tekrar verilir mi zamanında alamadım Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 16 Haziran 2021 #14 DarkReader dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için neyse artık ne diyeyim sağlık olsun.
DarkReader dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için neyse artık ne diyeyim sağlık olsun.