C Cinartt Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 1 31 Mayıs 2024 #1 Epic Games mega indiriminde iki paket arasında kaldım. Sizce hangisi alinir?
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.589 Çözümler 4 31 Mayıs 2024 #2 Fiyat/Performans olarak mafia trilogy. Biraz daha üstüne koyup ikisini de al.
Asteriaa5534 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 690 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Cinartt dedi: Epic Games mega indiriminde iki paket arasında kaldım. Sizce hangisi alinir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının özellikleri ne bende RX 6500 XT ile FPS sınırını illagal yollarla kaldırmama rağmen en düşükte bile arada drop yiyorum ama Uncharted 4'ü orta - yüksekte bitirdim hem de Türkçe dublajıda var bayağı sarıyor.
Cinartt dedi: Epic Games mega indiriminde iki paket arasında kaldım. Sizce hangisi alinir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının özellikleri ne bende RX 6500 XT ile FPS sınırını illagal yollarla kaldırmama rağmen en düşükte bile arada drop yiyorum ama Uncharted 4'ü orta - yüksekte bitirdim hem de Türkçe dublajıda var bayağı sarıyor.