Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Epic Games'ten aldığım Metro 2033 Redux'a Tam tamına 3,27 tl verdim.Ama paramın karşılığını alamıyorum. Oyunu başlat diyorum önce çalışıyor diyor. Sonra kendi kendine kapanıyor. Zaten Epic Gamesten yüklediğim hiçbir oyun çalışmıyor.
Epic Games'ten aldığım Metro 2033 Redux'a Tam tamına 3,27 tl verdim.Ama paramın karşılığını alamıyorum. Oyunu başlat diyorum önce çalışıyor diyor. Sonra kendi kendine kapanıyor. Zaten Epic Gamesten yüklediğim hiçbir oyun çalışmıyor.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 18 Temmuz 2024 #2 Çok fazla para vermişsin hocam ya. Bence iade etmelisin. Nedir bu rezillik. Sisteminde sorun olabilir format at düzelir belki(!). Keza sorunsuz kullanıyorum Epic Games'i. Daha sabah Dying Light 2 oynadım hatta. Artı 0 Eksi
Çok fazla para vermişsin hocam ya. Bence iade etmelisin. Nedir bu rezillik. Sisteminde sorun olabilir format at düzelir belki(!). Keza sorunsuz kullanıyorum Epic Games'i. Daha sabah Dying Light 2 oynadım hatta.
KS KS Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Aydın Bekoğlu dedi: Çok fazla para vermişsin hocam ya. Bence iade etmelisin. Nedir bu rezillik. Sisteminde sorun olabilir format at düzelir belki(!). Keza sorunsuz kullanıyorum Epic Games'i. Daha sabah Dying Light 2 oynadım hatta. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum fazla para vermediğimi makarasına diyorum. Formataıda dün attım zaten Artı 0 Eksi
Aydın Bekoğlu dedi: Çok fazla para vermişsin hocam ya. Bence iade etmelisin. Nedir bu rezillik. Sisteminde sorun olabilir format at düzelir belki(!). Keza sorunsuz kullanıyorum Epic Games'i. Daha sabah Dying Light 2 oynadım hatta. Genişletmek için tıkla... Bende biliyorum fazla para vermediğimi makarasına diyorum. Formataıda dün attım zaten
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 18 Temmuz 2024 #4 Bayezid66 dedi: Ben de biliyorum fazla para vermediğimi makarasına diyorum. Formataıda dün attım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende makara geçtim? Neden hemen tetiklendin ki? Cümlemin sonunda "(!)" var! Artı 0 Eksi
Bayezid66 dedi: Ben de biliyorum fazla para vermediğimi makarasına diyorum. Formataıda dün attım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende makara geçtim? Neden hemen tetiklendin ki? Cümlemin sonunda "(!)" var!
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 18 Temmuz 2024 #5 Rapor paylaşın bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rapor paylaşın bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et