Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Normal sürümünün Türkçe yaması var mı arkadaşlar?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 27 Aralık 2021 #2 Evet Qnoops'un mevcuttu. Ben onunkini kullanmıştım.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 Hocam Anonymous Çeviri yamayı ücretsiz olarak sunmakta. Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com rofl dedi: Evet Qnoops'un mevcuttu. Ben onunkini kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Anonymous'un yaması daha mantıklı olacaktır.
Hocam Anonymous Çeviri yamayı ücretsiz olarak sunmakta. Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com rofl dedi: Evet Qnoops'un mevcuttu. Ben onunkini kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Anonymous'un yaması daha mantıklı olacaktır.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #4 CBum dedi: Hocam Anonymous Çeviri yamayı ücretsiz olarak sunmakta. Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Dediğim gibi Anonymous'un yaması daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Enhanced sürümü için yapılmış sadece sanırım ben Gold Edition oynayacağım.
CBum dedi: Hocam Anonymous Çeviri yamayı ücretsiz olarak sunmakta. Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri Anonymous Çeviri, Türkçe oyun çeviri hizmetleri veren bir oluşumdur. www.anonymousceviri.com Dediğim gibi Anonymous'un yaması daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Enhanced sürümü için yapılmış sadece sanırım ben Gold Edition oynayacağım.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #5 Trolen dedi: Enhanced sürümü için yapılmış sadece sanırım ben Gold Edition oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Fark etmez bence hocam. Enhanced demek birkaç yenilik ve RTX desteğinin getirilmesiydi sanırım. Sizde de var o yani.
Trolen dedi: Enhanced sürümü için yapılmış sadece sanırım ben Gold Edition oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Fark etmez bence hocam. Enhanced demek birkaç yenilik ve RTX desteğinin getirilmesiydi sanırım. Sizde de var o yani.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #6 rofl dedi: Evet Qnoops'un mevcuttu. Ben onunkini kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba?
rofl dedi: Evet Qnoops'un mevcuttu. Ben onunkini kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba?
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #7 Trolen dedi: Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Qnoops vefat etti diye biliyorum. Yamayı bulamazsınız sanırım. Anonymous'tan indirin hocam yamayı bir sorun çıkmayacak.
Trolen dedi: Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Qnoops vefat etti diye biliyorum. Yamayı bulamazsınız sanırım. Anonymous'tan indirin hocam yamayı bir sorun çıkmayacak.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 27 Aralık 2021 #8 Trolen dedi: Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tum-DLCler-MetroExodusTurkceYamaQnoopsV3-0.exe drive.google.com Buyrun, VirusTotal'de taradım temiz görünüyor.
Trolen dedi: Bu yamaya ulaşamıyorum siteye giriş yapılamıyor başka link vs var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Tum-DLCler-MetroExodusTurkceYamaQnoopsV3-0.exe drive.google.com Buyrun, VirusTotal'de taradım temiz görünüyor.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #9 @rofl Anonymous Çeviri'nin yaması daha kaliteli olmaz mı? Bence oradan indirin.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 27 Aralık 2021 #10 CBum dedi: @rofl Anonymous Çeviri'nin yaması daha kaliteli olmaz mı? Bence oradan indirin. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri'nin çalışmasını bilmiyorum ama Qnoops adlı arkadaşın çalışmaları başarılı oluyor.
CBum dedi: @rofl Anonymous Çeviri'nin yaması daha kaliteli olmaz mı? Bence oradan indirin. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri'nin çalışmasını bilmiyorum ama Qnoops adlı arkadaşın çalışmaları başarılı oluyor.