hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Haziran 2021 #1 Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim?
Çözüm hacıWHAT ile KaraGÖZ 12 Haziran 2021 Arkadaşlar, sorunu çözdüm. E-posta bağladım yan hesabıma, ödeme ekranı geldi. Eğer sizde de gelmiyorsa hesabınızı e-posta ile doğrulayın. Oluyor.
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. E-posta bağladım yan hesabıma, ödeme ekranı geldi. Eğer sizde de gelmiyorsa hesabınızı e-posta ile doğrulayın. Oluyor.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #2 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda da oldu, bug'a girdi. O alamadı, siz alabilir misiniz bilmiyorum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda da oldu, bug'a girdi. O alamadı, siz alabilir misiniz bilmiyorum hocam.
safrapgangsman Picopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #3 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Geriye basıp yeni hesap açmalısınız, ben öyle çözdüm yani bir deneyin sonucu paylaşın Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Geriye basıp yeni hesap açmalısınız, ben öyle çözdüm yani bir deneyin sonucu paylaşın
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 12 Haziran 2021 #4 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Site yoğunluğundan kaynaklı biraz bekleyin. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Mail geldi. Yan hesabıma geçtim. Ama ödeme kısmı gelmiyor, yükleniyorda kalıyor. Nasıl alabilirim? Eki Görüntüle 1065328 Genişletmek için tıkla... Site yoğunluğundan kaynaklı biraz bekleyin.
KS KS hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Haziran 2021 #5 Arkadaşlar, sorunu çözdüm. E-posta bağladım yan hesabıma, ödeme ekranı geldi. Eğer sizde de gelmiyorsa hesabınızı e-posta ile doğrulayın. Oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. E-posta bağladım yan hesabıma, ödeme ekranı geldi. Eğer sizde de gelmiyorsa hesabınızı e-posta ile doğrulayın. Oluyor.