Epic Games Nitro'su birden fazla hesapla kullanılabilir mi?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü?

Aynı şekilde mail hesabınızın da olması lazım. Zira kod mail adresinize geliyor.

Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü?
Her hesap için bir tane discord hesabı lazım, istediğin kadar epic games hesabı açabilirsin.

1 Epic hesabı için 1 Discord hesabı. Boşa uğraş. Bununda mı satışını yapacaksınız anlamadım artık.

Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım.

Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım.
Kartını girip bitmesine yakınken iptal edeceksin olup bitecek. Satın alırken para falan kesmediğini kendisi söylüyor zaten. Kart bilgileri gösteriş için duruyor desek yalan olmaz.

Şu politikanın sebebi ne işte 3 ay versin bitsin. İptal etmeyle falan ne uğraştırıyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…