IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 10 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü?
Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 10 Haziran 2021 #2 Aynı şekilde mail hesabınızın da olması lazım. Zira kod mail adresinize geliyor.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Aktif edildiği hesapta kullanılabilir.
IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hayır. Aktif edildiği hesapta kullanılabilir.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Her hesap için bir tane discord hesabı lazım, istediğin kadar epic games hesabı açabilirsin.
IX. Corleone dedi: Arkadaşlar, ben bir sürü Epic Games hesabı açsam sonra bir sürü Nitro'lu Discord hesaplarım olsa; böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Her hesap için bir tane discord hesabı lazım, istediğin kadar epic games hesabı açabilirsin.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Haziran 2021 #5 1 Epic hesabı için 1 Discord hesabı. Boşa uğraş. Bununda mı satışını yapacaksınız anlamadım artık.
U umutcan2444 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 478 10 Haziran 2021 #6 Kod ne kadar süre sonra geliyor?
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #7 umutcan2444 dedi: Kod ne kadar süre sonra geliyor? Genişletmek için tıkla... En geç 24 saat ama o kadar beklemez bana 15 dakikada geldi.
umutcan2444 dedi: Kod ne kadar süre sonra geliyor? Genişletmek için tıkla... En geç 24 saat ama o kadar beklemez bana 15 dakikada geldi.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 10 Haziran 2021 #8 Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım.
Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Haziran 2021 #9 Thomas_Anderson dedi: Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kartını girip bitmesine yakınken iptal edeceksin olup bitecek. Satın alırken para falan kesmediğini kendisi söylüyor zaten. Kart bilgileri gösteriş için duruyor desek yalan olmaz.
Thomas_Anderson dedi: Bana da mail geldi fakat ödeme yöntemi ekleyip 1 aylık satın almam gerektiğini söylüyor hani bedavaydı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kartını girip bitmesine yakınken iptal edeceksin olup bitecek. Satın alırken para falan kesmediğini kendisi söylüyor zaten. Kart bilgileri gösteriş için duruyor desek yalan olmaz.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #10 Şu politikanın sebebi ne işte 3 ay versin bitsin. İptal etmeyle falan ne uğraştırıyor ki?