SansarSansar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 219 15 Mayıs 2020 #1 Dostlar merhaba, Epic Games'ten GTA 5 almaya çalıştığımda hata veriyor. Hata ektedir; edit: İki adımlı kimlik doğrulayıcı açık.
Dostlar merhaba, Epic Games'ten GTA 5 almaya çalıştığımda hata veriyor. Hata ektedir; edit: İki adımlı kimlik doğrulayıcı açık.
Bozkır Haydutu Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 80 15 Mayıs 2020 #2 SansarSansar dedi: Dostlar merhaba, Epic Games'ten GTA 5 almaya çalıştığımda hata veriyor. Hata ektedir; Eki Görüntüle 563610 edit: İki adımlı kimlik doğrulayıcı açık. Genişletmek için tıkla... Çok fazla ücretsiz oyunları kullanmışsın farklı bir hesap ile dene.
SansarSansar dedi: Dostlar merhaba, Epic Games'ten GTA 5 almaya çalıştığımda hata veriyor. Hata ektedir; Eki Görüntüle 563610 edit: İki adımlı kimlik doğrulayıcı açık. Genişletmek için tıkla... Çok fazla ücretsiz oyunları kullanmışsın farklı bir hesap ile dene.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 942 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #3 Bir oyun satın almayı deneyin. Kütüphanenizde indirim kuponu olması lazım. Ya da ülkeyi değiştirmeyi deneyin.
Bir oyun satın almayı deneyin. Kütüphanenizde indirim kuponu olması lazım. Ya da ülkeyi değiştirmeyi deneyin.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2020 #4 Aynısı kuzenimde de oldu. Kendi IP'si ile üyelik açtı, 2 hesapta da aynı hata. Hiç GTA V almamıştı hem de.
Aynısı kuzenimde de oldu. Kendi IP'si ile üyelik açtı, 2 hesapta da aynı hata. Hiç GTA V almamıştı hem de.
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #5 Epic Games Store Twitter hesabı bu konuda tweet attı. Herhangi bir sorun yok 24 saat bekleyip deneyin demişler.
Epic Games Store Twitter hesabı bu konuda tweet attı. Herhangi bir sorun yok 24 saat bekleyip deneyin demişler.
İ İrfan Araz Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 16 15 Mayıs 2020 #6 Farklı bir hesap ile alakası yok knk bende dün aynı sıkıntıyı yaşadım normal kullandığım ev internetinden çıkıp telefonumun mobil verisine geçtim oyun ondan sonra kütüphaneme eklendi
Farklı bir hesap ile alakası yok knk bende dün aynı sıkıntıyı yaşadım normal kullandığım ev internetinden çıkıp telefonumun mobil verisine geçtim oyun ondan sonra kütüphaneme eklendi
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 15 Mayıs 2020 #7 Oyun almayıp sürekli ücretsiz oyunları kütüphaneye eklediğiniz zaman olan bir sorun. Ucuz bi oyun falan alın düzelir. Sistemsel de olabilir.
Oyun almayıp sürekli ücretsiz oyunları kütüphaneye eklediğiniz zaman olan bir sorun. Ucuz bi oyun falan alın düzelir. Sistemsel de olabilir.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #8 Daha önce başka bir oyun almadığım halde aynı hatayı bende aldım. VPN kullanıp almayı deneyince sorunum çözüldü.
Daha önce başka bir oyun almadığım halde aynı hatayı bende aldım. VPN kullanıp almayı deneyince sorunum çözüldü.
İ İrfan Araz Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 16 15 Mayıs 2020 #9 oyun alma ile alakalı bir sorun değil üst satırda da belirttim internet ip tarzı birşeyle alakalı
BuraKaya06 Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 25 15 Mayıs 2020 #10 Sanırım alacağınız kadar ücretsiz oyun almışsınız farklı bir hesap kullanın.