Spikeyas Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Epic Games Launcher'da Metro 2033 Redux'a Türkçe yama indirdim. Kurulum yaparken Epic Games dosya konumunda oyun dosyalarını göremedim. Arama kısmına metro.exe yazdım yine yoktu. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Epic Games Launcher'da Metro 2033 Redux'a Türkçe yama indirdim. Kurulum yaparken Epic Games dosya konumunda oyun dosyalarını göremedim. Arama kısmına metro.exe yazdım yine yoktu.
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 Yeniden yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Hasan Çavdar Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 Bilgisayarımdan gizli dosyaları aç yeni bir program files gelecek onun içindeki Epic Games dosyalarına dene Artı 0 Eksi
Bilgisayarımdan gizli dosyaları aç yeni bir program files gelecek onun içindeki Epic Games dosyalarına dene
KS KS Spikeyas Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #4 Hasan Çavdar dedi: Bilgisayarımdan gizli dosyaları aç yeni bir program files gelecek onun içindeki Epic Games dosyalarına dene. Genişletmek için tıkla... Gizli dosyalar zaten açık durumda. Artı 0 Eksi
Hasan Çavdar dedi: Bilgisayarımdan gizli dosyaları aç yeni bir program files gelecek onun içindeki Epic Games dosyalarına dene. Genişletmek için tıkla... Gizli dosyalar zaten açık durumda.