Epic Games oyun hediye etme

BenRott

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'de abimin GTA 5'i var ama bende yok. Kendisi oynamadığı için ben oynayacağım, direkt benim hesabıma atabilir mi oyunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yoktur. Steam'de bunun için kütüphane paylaşabiliyorsun ama Epic Games'de öyle bir şey yok. Ya satın alacaksın ya da abinin hesabından girip kullanman gerek.

Öncelikle cevap: Hayır.

Epic Games ilerlemek istiyorsa oyun dağıtmaktan çok daha fazlasını yapmalı. "Paylaşım" özelliğini geçtim daha "sepet", "oyun hediyesi" gibi özellikler bile yok.
Aynen. Mutlaka sepet gelmesi lazım, oyun hediyesi de şart. Launcher güzelleştirmeleri lazım aşırı kötü bir durumda bence. Profil yapmamız lazım. Steam'den örnek almaları gereken çok şey var.

Epic Games ilerlemek istiyorsa oyun dağıtmaktan çok daha fazlasını yapmalı. "Paylaşım" özelliğini geçtim daha "sepet", "oyun hediyesi" gibi özellikler bile yok.
+ olarak Steam gibi oyunlara inceleme yapabilmeyi de getirmeleri lazım.

O saydığınız eksiklerin hepsinin zamanla geleceğini sizde biliyorsunuz. Steam bile kaç yıl sonra şu haline geldi. Zamanla her şeyi yapacaklardır. Sabretmek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı