Hikâye ve 30-35 saat arası kelimelerini görünce aklıma direkt Death Stranding geldi. Çok iyi bir hikâye, çok iyi müzikler ve film gibi ara sahneleri var. Ayrıca oyun Kojima yapımı. Oynanışın tartışmalı olması nedeniyle seni oyundan soğutma riski de var ama bu riski almaya değer olduğunu düşünüyorum.
DEATH STRANDING oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Quantic Dream'in oyunları da giriş için önerilebilirler. 10 saat civarı sürüyorlar, bu yüzden seni sıkmaya pek fırsatları olmuyor. Ayrıca interaktif film gibi olmaları da yeni hikâyeli oyun oynamaya başlayanlar için avantaj. Daha doğrusu daha önce oyun oynamamış, dizi/film izleyen biri için avantaj oluyor. Muhtemelen diğer tip oyunlardan giriş yapacağın için sana önermek biraz riskli olabilir. Ama piyasada bu tip pek oyun yok, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Detroit: Become Human oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Beyond Two Souls oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Heavy Rain oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Metro serisi giriş için fena değildir. İlk iki oyunun biraz eski olması sorun yaratabilir. Ama kendilerini oynatan oyunlar. Özellikle 2. oyun çok güzeldi. Exodus'u oynarken ise bir problemin olmayacaktır zaten, yeni bir oyun. Oyunların atmosferleri efsanedir, hikâyeleri ikinci ve üçüncü oyunun iyidir, oynanışları benzerdir, (art arda oynarsan seni sıkma ihtimali var bu yüzden) Exodus'un müzikleri çok iyidir. Aslında her açıdan en çok Exodus'u sevmiştim. Sırf o trendeki ortam için alınabilir bir oyun Exodus. Diğer ilk iki oyunu oynamasan bile -en azından ikinciyi oynayabilirsin- Exodus'u oynamalısın.
Metro 2033 Redux oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Metro Last Light Redux oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Metro Exodus Standard Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Düşük fiyatlı ve 15 saat civarı süren aşağıdaki oyunu da önereyim. Kitap uyarlaması nedeniyle görsel roman havası da yaratıyor. Ama seni sıkma ihtimali var, alıp almamak sana kalmış.
Ken Follett's The Pillars of the Earth oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Gerçekten, gerçekten iyi olan hikâyesi ile TWD'i de önereyim. Point-Click olması seni sıkar mı, bilmiyorum ama bu oyuna şans vermelisin.
The Walking Dead: The Definitive Serisi oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
TWD ile benzer oynanış mekaniklerine sahip, Batman seviyorsan bakabilirsin.
Telltale Batman Shadows Sürümü oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Sürükleyici ve ters köşeli hikâyesi olan bir oyun. Sırf hikâyesi için alınmaya değer.
The Forgotten City oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Mafya teması olarak rakibi olmayan oyunlar. İlk iki oyunu sağlamdır, üçüncü oyun için aynı şeyleri söyleyemem. Kendin deneyip bakabilirsin. Veya incelemelere bakıp karar verirsin. Sadece ilk oyun ve ikinci oyunu alırsın paket yerine
Büyük beğeni toplayan orijinal Mafia'nın sıfırdan oluşturulan, sadık kalınarak yeniden kurgulanmış sürümü dahil olmak üzere Mafia serisindeki üç suç dramasının tümünü harika ultra HD'de oynayın.
www.epicgames.com
Atmosferi, grafikleri ve müzikleri çok güzel. Hikâyesi de fena değil. Oynanışı sıkabilir belki, oynanış videosuna bakıp karar vermen daha iyi. Onun dışında alınabilir bir oyun.
A Plague Tale: Innocence oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Star Wars seven biriysen oynaman gereken bir oyun. Ne yalan söyleyeyim pek araştırmadan öneriyorum, yoruldum biraz. Incelemelere bakıp karar vermen gerekecek.
STAR WARS Jedi: Fallen Order Standart Sürüm oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!
www.epicgames.com
Yukarıdakilerden istediğinle sepet yapabilirsin. Bu günlük tüm açıklamalı oyun önerilerimi kullandım, artık oyun linki atıp geçeceğim.