Epic Games oyun önerisi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
En son Cyperbunk aldıktan sonra 27TL ödül geldiğini fark ettim, bu fiyat bandında alabileceğim çerezlik bir oyun var mıdır? Kaliteli bir şey varsa 10-20TL üstüne ben ekleyebilirim sorun olmaz.

O oyunu çok duydum aslında, ne ile ilgili olduğunu kısa bir şekilde açıklar mısınız?
Roguelike dediğimiz oyun türünden. Bölümleri geçmeye çalışıp öldüğünüzde baştan başlıyorsunuz güçlenip tekrar çatışmaya devam ediyorsunuz bu esnada hikaye de akıyor tabi. Hades te yunan mitolojisini konu alan bir yapım.

Roguelike dediğimiz oyun türünden. Bölümleri geçmeye çalışıp öldüğünüzde baştan başlıyorsunuz güçlenip tekrar çatışmaya devam ediyorsunuz bu esnada hikaye de akıyor tabii. Hades'te Yunan mitolojisini konu alan bir yapım.
Teşekkürler dostum, ana oyun 239TL olarak gözükürken aşağıda çıkan ses paketli versiyonu 49TL olarak gözükmesinin sebebi nedir peki?

En son cyperbunk aldıktan sonra 27TL ödül geldiğini fark ettim, bu fiyat bandında alabileceğim çerezlik bir oyun var mıdır? Kaliteli bir şey varsa 10-20TL üstüne ben ekleyebilirim sorun olmaz.

Neighbours back from hell, geçenlerde görmüştüm nostalji adına aldım 33 lira fiyatı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı