En son Cyperbunk aldıktan sonra 27TL ödül geldiğini fark ettim, bu fiyat bandında alabileceğim çerezlik bir oyun var mıdır? Kaliteli bir şey varsa 10-20TL üstüne ben ekleyebilirim sorun olmaz.
En son Cyperbunk aldıktan sonra 27TL ödül geldiğini fark ettim, bu fiyat bandında alabileceğim çerezlik bir oyun var mıdır? Kaliteli bir şey varsa 10-20TL üstüne ben ekleyebilirim sorun olmaz.
Roguelike dediğimiz oyun türünden. Bölümleri geçmeye çalışıp öldüğünüzde baştan başlıyorsunuz güçlenip tekrar çatışmaya devam ediyorsunuz bu esnada hikaye de akıyor tabi. Hades te yunan mitolojisini konu alan bir yapım.
Roguelike dediğimiz oyun türünden. Bölümleri geçmeye çalışıp öldüğünüzde baştan başlıyorsunuz güçlenip tekrar çatışmaya devam ediyorsunuz bu esnada hikaye de akıyor tabii. Hades'te Yunan mitolojisini konu alan bir yapım.
En son cyperbunk aldıktan sonra 27TL ödül geldiğini fark ettim, bu fiyat bandında alabileceğim çerezlik bir oyun var mıdır? Kaliteli bir şey varsa 10-20TL üstüne ben ekleyebilirim sorun olmaz.