Epic Games oyun yayınlama başvuru videosu nasıl olmalı?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba, tam zaman veremesem de oyunumuz çıkacak. Steam yerine Epic Games'te yayınlamaya karar verdim. Başvuru için nasıl video göndermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konu hakkında bir bilgim yok ama Epic Games'te sunacaksanız belli bir markanızın olması gerekiyor. Ayrıca oyununuzu Unreal Engine ile geliştirmeniz daha ayrıcalıklı oluyor diye biliyorum.

Hocam bu konu hakkında bir bilgim yok ama Epic Games'te sunacaksanız belli bir markanızın olması gerekiyor. Ayrıca oyununuzu Unreal Engine ile geliştirmeniz daha ayrıcalıklı oluyor diye biliyorum.

Ue ile geliştirince %5 komisyon alıyormuş Steam yayınlama ücreti 100 dolarmış ayrıca %30 komisyon kesiyormuş çok zarara sokar bu Steam beni. :D

Evet Steam çok ileri boyut olur. Hiç Steam topuna girişmeyin derim. Yani Steam topu derken Steam işine.😅

:D öyle olacak gibi görünüyor Epic'te başvuru yaparken oyunun tanıtım videosumu yoksa oynanış videosu mu gönderilecek tam emın degılım.

:D öyle olacak gibi görünüyor Epic'te başvuru yaparken oyunun tanıtım videosumu yoksa oynanış videosu mu gönderilecek tam emın degılım.

Hocam "atom" yani Ataberk Palacıoğlu'nu tanıyorsunuzdur. Amacım reklam yapmak değil ama onların Discord sunucularında bu tarz işleri bilenler oluyor. Sesli sohbetten falan birini bulup sorabilirsiniz. Veya Youtube'da böyle içerikler vardır. Bence siz şuanlık oyunu bitirmeye odaklanın. Bunlar ileriki işler.

Hocam "atom" yani ataberk palacıoğlu'nu tanıyorsunuzdur. Amacım reklam yapmak değil ama onların Discord sunucularında bu tarz işleri bilenler oluyor. Sesli sohbetten falan birini bulup sorabilirsiniz. Veya YouTube'da böyle içerikler vardır. Bence siz şu anlık oyunu bitirmeye odaklanın. Bunlar ileriki işler.

Bir tık oyle olacak gıbı hocam olmazsa kendi platformumuzuda açarız. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı