serkanpolat Yoctopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 Selam arkadaşlar. Yakın dün Epic Games'den oyun aldım fakat parayı bende de çekmediler işlem gözüküyor fakat çekim yapılmamış. Ne yapabilirim? (İş Bankası)
Selam arkadaşlar. Yakın dün Epic Games'den oyun aldım fakat parayı bende de çekmediler işlem gözüküyor fakat çekim yapılmamış. Ne yapabilirim? (İş Bankası)
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Aralık 2021 #2 Provizyondaki işlemlerde gözüküyor mu?
serkanpolat Yoctopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 armas dedi: Provizyondaki işlemlerde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... hesabımdaki son işlemde gözüküyor oyun aldığım ama bankadaki parada değişiklik yok faturası vs.de var herhalde çekti haberim yok
armas dedi: Provizyondaki işlemlerde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... hesabımdaki son işlemde gözüküyor oyun aldığım ama bankadaki parada değişiklik yok faturası vs.de var herhalde çekti haberim yok
L Laminon Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #4 serkanpolat dedi: Hesabımdaki son işlemde gözüküyor oyun aldığım ama bankadaki parada değişiklik yok faturası vs.de var herhalde çekti haberim yok Genişletmek için tıkla... Dün satın aldım ben çekti ve provizyonda görünüyordu. Belki gözünüzden kaçmıştır belki sonra çeker bilemedim.
serkanpolat dedi: Hesabımdaki son işlemde gözüküyor oyun aldığım ama bankadaki parada değişiklik yok faturası vs.de var herhalde çekti haberim yok Genişletmek için tıkla... Dün satın aldım ben çekti ve provizyonda görünüyordu. Belki gözünüzden kaçmıştır belki sonra çeker bilemedim.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 29 Aralık 2021 #5 Epic bedava oyun vermenin takını çıkardı ama artık. Şaka bir yana, işlemlerde gözüküyor ise çekim yapılmıştır ya da yapılacaktır.
Epic bedava oyun vermenin takını çıkardı ama artık. Şaka bir yana, işlemlerde gözüküyor ise çekim yapılmıştır ya da yapılacaktır.
Bay Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #6 Para çekilmemiş gibi görünüyor. Sadece Bloke koyuyor hesaba. Bir kaç saat veya gün sonra hesaptan paranın eksildiğini görüyorsunuz.
Para çekilmemiş gibi görünüyor. Sadece Bloke koyuyor hesaba. Bir kaç saat veya gün sonra hesaptan paranın eksildiğini görüyorsunuz.
serkanpolat Yoctopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #7 tamamdır insan sevinse mi üzülse bi Bay dedi: Para çekilmemiş gibi görünüyor. Sadece Bloke koyuyor hesaba. Bir kaç saat veya gün sonra hesaptan paranın eksildiğini görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağolun. İnsan sevinse mi üzülse mi karar veremiyor
tamamdır insan sevinse mi üzülse bi Bay dedi: Para çekilmemiş gibi görünüyor. Sadece Bloke koyuyor hesaba. Bir kaç saat veya gün sonra hesaptan paranın eksildiğini görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağolun. İnsan sevinse mi üzülse mi karar veremiyor