Ç Çekuman Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 157 Çözümler 2 18 Şubat 2020 #11 gencaverboss dedi: Hocam boşver bazı şeyleri pek kurcalamamak lazım ben de PS4 plus üyelik almıştım 3 aylık 12 aylık olarak gözüküyor şşş çaktırma Genişletmek için tıkla... Ben de ps4 de iken 60 tl ye r6 almıştım 40 çekmişti de seninki baya iyi olmuş
gencaverboss dedi: Hocam boşver bazı şeyleri pek kurcalamamak lazım ben de PS4 plus üyelik almıştım 3 aylık 12 aylık olarak gözüküyor şşş çaktırma Genişletmek için tıkla... Ben de ps4 de iken 60 tl ye r6 almıştım 40 çekmişti de seninki baya iyi olmuş
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #12 Emre Kırar dedi: İş bankası Genişletmek için tıkla... İş Bankası, blokaj koyarak işlem yapıyor. Bir sıkıntı yok.
Emre Kırar dedi: İş bankası Genişletmek için tıkla... İş Bankası, blokaj koyarak işlem yapıyor. Bir sıkıntı yok.
B Bielmir Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #13 Emre Kırar dedi: RDR2 aldım 269,40 TL'ydi Banka işlem geçmişinde para çıktığı görünüyor fakat toplam bakiyemden düşmedi. Genişletmek için tıkla... Kral aynı durumu bende Rainbow six üzerinden yaşıyorum iş bankası aynı şekilde sende son durum nedir
Emre Kırar dedi: RDR2 aldım 269,40 TL'ydi Banka işlem geçmişinde para çıktığı görünüyor fakat toplam bakiyemden düşmedi. Genişletmek için tıkla... Kral aynı durumu bende Rainbow six üzerinden yaşıyorum iş bankası aynı şekilde sende son durum nedir
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #14 Bende sistemi alırken bekletmişti. 1-2 gün sürüyor. Düzenleme : Eski konuymuş.
C cadirlac Decapat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 5 5 Kasım 2020 #15 Aynısı bana da oldu. İşlem geçmişinde blokaj var ama onda da 0.00 TL gözüküyor. Birine havale yaparken de uyarı verdi hesabınızda 23.60TL bloke var diye. İlginç.
Aynısı bana da oldu. İşlem geçmişinde blokaj var ama onda da 0.00 TL gözüküyor. Birine havale yaparken de uyarı verdi hesabınızda 23.60TL bloke var diye. İlginç.
M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 21 Aralık 2020 #16 Bielmir dedi: Kral aynı durumu bende Rainbow Six üzerinden yaşıyorum İş Bankası aynı şekilde sende son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben R6 Gold Edition aldım ne kupon gitmiş ne para gitmiş ne de oyun geldi .
Bielmir dedi: Kral aynı durumu bende Rainbow Six üzerinden yaşıyorum İş Bankası aynı şekilde sende son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben R6 Gold Edition aldım ne kupon gitmiş ne para gitmiş ne de oyun geldi .