xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Epic Games'de aldıgım oyunu iade ettim fakat ücreti iade etmediler. Ne kadar sürüyor iade işlemi? 2 gündür para yatmıyor.
Epic Games'de aldıgım oyunu iade ettim fakat ücreti iade etmediler. Ne kadar sürüyor iade işlemi? 2 gündür para yatmıyor.
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 2 hafta kadar sürebilir ama 4 5 gün de gelir diye düşünüyorum. Steam bile 2 günde iade etmiyor.
xagee Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #3 Para yattı, admin konuyu kapatabilir misin? Kartellmeto dedi: 2 hafta kadar sürebilir ama 4 5 gün de gelir diye düşünüyorum. Steam bile 2 günde iade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Para biraz önce yattı teşekkürler.
Para yattı, admin konuyu kapatabilir misin? Kartellmeto dedi: 2 hafta kadar sürebilir ama 4 5 gün de gelir diye düşünüyorum. Steam bile 2 günde iade etmiyor. Genişletmek için tıkla... Para biraz önce yattı teşekkürler.