H Hakan Civan Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 10 28 Kasım 2023 #1 Merhaba. Epic Games'ten oyun alacağım ama kartımın hangi bankadan olduğunu soruyor ama hiçbiri yok. Kartım Paycell.
Merhaba. Epic Games'ten oyun alacağım ama kartımın hangi bankadan olduğunu soruyor ama hiçbiri yok. Kartım Paycell.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Kasım 2023 #2 Hakan Civan dedi: Merhaba. Epic Games'ten oyun alacağım ama kartımın hangi bankadan olduğunu soruyor ama hiçbiri yok. Kartım Paycell. Genişletmek için tıkla... kredi/banka kartı seçeneğine yazarsanız direkt alabilirsiniz.
Hakan Civan dedi: Merhaba. Epic Games'ten oyun alacağım ama kartımın hangi bankadan olduğunu soruyor ama hiçbiri yok. Kartım Paycell. Genişletmek için tıkla... kredi/banka kartı seçeneğine yazarsanız direkt alabilirsiniz.