4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 8 Ekim 2021 #1 Selamlar. Epic Games bildiğiniz gibi PC Building Simulator'u bedava verdi. Türkçe yaması var mı? Yoksa lütfen yapabilen birisi yapabilir mi?
Selamlar. Epic Games bildiğiniz gibi PC Building Simulator'u bedava verdi. Türkçe yaması var mı? Yoksa lütfen yapabilen birisi yapabilir mi?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.701 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2021 #2 Güncel sürüm için türkçe yama yok.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Ekim 2021 #3 ismetcelal33 dedi: Güncel sürüm için türkçe yama yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım. Ben adamın her dediğini yapıyorum, ama missing cables diyip bilgisayarı almıyor. Neden?
ismetcelal33 dedi: Güncel sürüm için türkçe yama yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım. Ben adamın her dediğini yapıyorum, ama missing cables diyip bilgisayarı almıyor. Neden?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.701 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2021 #4 ilkernumi dedi: Hocam bir şey soracağım. Ben adamın her dediğini yapıyorum, ama missing cables deyip bilgisayarı almıyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Eksik kablo takmışsınız. Kabloları bir kontrol edin.
ilkernumi dedi: Hocam bir şey soracağım. Ben adamın her dediğini yapıyorum, ama missing cables deyip bilgisayarı almıyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Eksik kablo takmışsınız. Kabloları bir kontrol edin.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Ekim 2021 #5 ismetcelal33 dedi: Eksik kablo takmışsınız. Kabloları bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hangi kabloları?
ismetcelal33 dedi: Eksik kablo takmışsınız. Kabloları bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hangi kabloları?
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 8 Ekim 2021 #6 ilkernumi dedi: Hangi kabloları? Genişletmek için tıkla... 3'e basınca cable yeri gelmesi lazım. Oradan eksik yerler turuncu ile gösteriyor.
ilkernumi dedi: Hangi kabloları? Genişletmek için tıkla... 3'e basınca cable yeri gelmesi lazım. Oradan eksik yerler turuncu ile gösteriyor.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Ekim 2021 #7 Yavuz241 dedi: 3'e basınca cable yeri gelmesi lazım. Oradan eksik yerler turuncu ile gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Eksik kablo gözükmüyor.
Yavuz241 dedi: 3'e basınca cable yeri gelmesi lazım. Oradan eksik yerler turuncu ile gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Eksik kablo gözükmüyor.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 8 Ekim 2021 #8 ilkernumi dedi: Eksik kablo gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İyice kontrol edin hocam bütün yerleri. Sadece kasanın içini değil PSU'nun olduğu yerleri, arkayı, işlemcini olduğu yerleri filan.
ilkernumi dedi: Eksik kablo gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... İyice kontrol edin hocam bütün yerleri. Sadece kasanın içini değil PSU'nun olduğu yerleri, arkayı, işlemcini olduğu yerleri filan.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 8 Ekim 2021 #9 Unity motoruyla yapılan oyunları bu konudaki yöntemle otomatik olarak Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
pesimist57 Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #10 ilkernumi dedi: Eksik kablo gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun amacı o zaten. eksik kabloyu bulmak...Herkes bilgisayar tamircisi olamaz
ilkernumi dedi: Eksik kablo gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun amacı o zaten. eksik kabloyu bulmak...Herkes bilgisayar tamircisi olamaz