O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Epic Games'te profil fotoğraf ekleyemiyorum. Rocket League oynuyorum o yüzden Steam'deki gibi profil resmi istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Epic Games'te profil fotoğraf ekleyemiyorum. Rocket League oynuyorum o yüzden Steam'deki gibi profil resmi istiyorum.
M MustibuLaaa Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #2 Rocket League'in Epic Games Store sürümü ile oyun içi avatarın değiştirilmesi mümkün değildir. Ama çok istiyorsan bu linkteki videodan izleyebilirsin.
Rocket League'in Epic Games Store sürümü ile oyun içi avatarın değiştirilmesi mümkün değildir. Ama çok istiyorsan bu linkteki videodan izleyebilirsin.
O Ozzkaynakaan1 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 MustibuLaaa dedi: Rocket League'in Epic Games Store sürümü ile oyun içi avatarın değiştirilmesi mümkün değildir. Ama çok istiyorsan bu linkteki videodan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... hangi link
MustibuLaaa dedi: Rocket League'in Epic Games Store sürümü ile oyun içi avatarın değiştirilmesi mümkün değildir. Ama çok istiyorsan bu linkteki videodan izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... hangi link
Noruyon_55 Decapat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2022 #4 halen profil resmi eklenmiyor mu ?
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 Noruyon_55 dedi: halen profil resmi eklenmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır