M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 28 Aralık 2020 #11 Tekila Harun dedi: Arkadaşlar, R6 şu an Epic Games'te 23₺. Ben almayı düşünüyorum ama 17 Aralık'tan itibaren Epic Games her gün bedava oyun verecekmiş. R6'yı da bedavaya verebilir mi? Sizce alınır mı? Şimdi almazsam yılbaşı indirimleriyle tekrar bu fiyatlara düşer mi? Genişletmek için tıkla... R6 vermediler. Ben Gold Edition aldım mutluyum.
Tekila Harun dedi: Arkadaşlar, R6 şu an Epic Games'te 23₺. Ben almayı düşünüyorum ama 17 Aralık'tan itibaren Epic Games her gün bedava oyun verecekmiş. R6'yı da bedavaya verebilir mi? Sizce alınır mı? Şimdi almazsam yılbaşı indirimleriyle tekrar bu fiyatlara düşer mi? Genişletmek için tıkla... R6 vermediler. Ben Gold Edition aldım mutluyum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #12 Bedava yaparlarsa oyunu bırakırım
2 213082 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.628 Makaleler 3 Çözümler 4 28 Aralık 2020 #13 Bu tür oyunları kolay kolay ücretsiz yapmazlar. Ubisoft şu anda oyundaki hilelerle zar zor mücadele ediyor. Birde ücretsiz olursa altından kalkamaz.
Bu tür oyunları kolay kolay ücretsiz yapmazlar. Ubisoft şu anda oyundaki hilelerle zar zor mücadele ediyor. Birde ücretsiz olursa altından kalkamaz.
MTKustas Centipat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 8 1 Ocak 2021 #14 Bedava yapmadı, ancak bana kalırsa gold alın, ben dün aldım 38tl'ye
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #15 MTKustas dedi: Bedava yapmadı, ancak bana kalırsa gold alın, ben dün aldım 38tl'ye Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce normal paket aldım ve şu an 20 operatörüm açık. Oyunu çok beğendiğim için kendim kasarım diye düşündüm ve öyle de oldu.
MTKustas dedi: Bedava yapmadı, ancak bana kalırsa gold alın, ben dün aldım 38tl'ye Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce normal paket aldım ve şu an 20 operatörüm açık. Oyunu çok beğendiğim için kendim kasarım diye düşündüm ve öyle de oldu.
MTKustas Centipat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 8 12 Ocak 2021 #16 Tekila Harun dedi: 1 hafta önce normal paket aldım ve şu an 20 operatörüm açık. Oyunu çok beğendiğim için kendim kasarım diye düşündüm ve öyle de oldu. Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayalım, ben biraz cahilim böyle oyunlarda Nick: MTKustas
Tekila Harun dedi: 1 hafta önce normal paket aldım ve şu an 20 operatörüm açık. Oyunu çok beğendiğim için kendim kasarım diye düşündüm ve öyle de oldu. Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayalım, ben biraz cahilim böyle oyunlarda Nick: MTKustas