samet000 Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 23 16 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, ben bugün Epic Games'ten bir ara bedava aldığım Rage 2'yi indirdim ama sıkıntı çıktı. Oyunu başlata tıkladığım zaman çalışıyor diyor ama bir türlü açılmıyor. Arka planda çalışıyor, bir türlü açılmıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2021
Arkadaşlar, ben bugün Epic Games'ten bir ara bedava aldığım Rage 2'yi indirdim ama sıkıntı çıktı. Oyunu başlata tıkladığım zaman çalışıyor diyor ama bir türlü açılmıyor. Arka planda çalışıyor, bir türlü açılmıyor. Ne yapmam gerek?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 16 Temmuz 2021 #2 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 16 Temmuz 2021 #3 Oyun çok sorunlu internetten bak çözüme YouTube'da vardır ( İngilizce arat ama ) Artı 0 Eksi
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 16 Temmuz 2021 #4 HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyun çok sorunlu internetten bak çözüme YouTube'da vardır ( İngilizce arat ama ) Genişletmek için tıkla... İnternette aratıyor zaten şu an bize sorarak Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyun çok sorunlu internetten bak çözüme YouTube'da vardır ( İngilizce arat ama ) Genişletmek için tıkla... İnternette aratıyor zaten şu an bize sorarak
KS KS samet000 Centipat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 23 16 Temmuz 2021 #5 ReznooW dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... nvidia geforce mx130 ekran kartı İşlemci intel core i5 yedinci nesil 8 gb vram Windows 10 HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyun çok sorunlu internetten bak çözüme YouTube'da vardır ( İngilizce arat ama ) Genişletmek için tıkla... Tamam aratırım Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... nvidia geforce mx130 ekran kartı İşlemci intel core i5 yedinci nesil 8 gb vram Windows 10 HACIDANİKİNCİEL dedi: Oyun çok sorunlu internetten bak çözüme YouTube'da vardır ( İngilizce arat ama ) Genişletmek için tıkla... Tamam aratırım