hackety Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 38 12 Haziran 2023 #1 RAM XPG GAMMIX D30 16GB 2x8 Ekran kartı Asus Tuf RTX 3060 Anakart ASUS PRIME B660M-K D4 İşlemci intel i3 12100f Dün Epic Games'den RDR2 aldım ancak hiçbir şekilde açılmıyor ve görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor. Ayrıca Rockstar Games hesabı ister mi?
Dün Epic Games'den RDR2 aldım ancak hiçbir şekilde açılmıyor ve görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor. Ayrıca Rockstar Games hesabı ister mi?
Emre Gray Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Sistem Özellikleri H510m H - GTX 1660 Super - İ3 10105F - 16GB RAM - 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Görev Yöneticisi'nden kapatıp bir daha deneyin. Ve evet Rockstar Games oyunu olduğu için Social Club hesabı açmanız gerek. Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi'nden kapatıp bir daha deneyin. Ve evet Rockstar Games oyunu olduğu için Social Club hesabı açmanız gerek.
KS KS hackety Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 38 12 Haziran 2023 #3 Emre Gray dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp bir daha deneyin. Ve evet Rockstar Games oyunu olduğu için Social Club hesabı açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hesabı açtım fakat giriş yapamıyorum email ve şifre doğru yanlış diyor. Artı 0 Eksi
Emre Gray dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatıp bir daha deneyin. Ve evet Rockstar Games oyunu olduğu için Social Club hesabı açmanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hesabı açtım fakat giriş yapamıyorum email ve şifre doğru yanlış diyor.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #4 hackety dedi: Hesabı açtım fakat giriş yapamıyorum email ve şifre doğru yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum yapın. Artı 0 Eksi
hackety dedi: Hesabı açtım fakat giriş yapamıyorum email ve şifre doğru yanlış diyor. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum yapın.
KS KS hackety Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 38 12 Haziran 2023 #5 Lykoss dedi: Şifremi unuttum yapın. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 hackety dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de internetten Social Club hesabınıza girmeyi deneyin olmadı Social Club silin tekrardan yükleyin. Artı 0 Eksi
hackety dedi: Onu da denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de internetten Social Club hesabınıza girmeyi deneyin olmadı Social Club silin tekrardan yükleyin.
KS KS hackety Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 38 12 Haziran 2023 #7 Lightningg7 dedi: H Hocam bir de internetten Social Club hesabınıza girmeyi deneyin olmadı Social Club silin tekrardan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam onları da denedim olmadı. Oyunu silip tekrar yüklemek istemiyorum çok uzun sürüyor. Artı 0 Eksi
Lightningg7 dedi: H Hocam bir de internetten Social Club hesabınıza girmeyi deneyin olmadı Social Club silin tekrardan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam onları da denedim olmadı. Oyunu silip tekrar yüklemek istemiyorum çok uzun sürüyor.
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 774 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Hocam Social Club dosyalarını ve RDR2 dosyalarını doğrula yapar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS hackety Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 38 12 Haziran 2023 #9 Lightningg7 dedi: Hocam Social Club dosyalarını ve RDR2 dosyalarını doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Socail club ı nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Lightningg7 dedi: Hocam Social Club dosyalarını ve RDR2 dosyalarını doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Socail club ı nasıl yapacağım.