Epic Games RDR 2 save dosyaları Steam RDR 2 ile çalışır mı?

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler iyi yaşamlar, benim Epic Games hesabımda RDR 2 var ve oyunu neredeyse %100 bitirdim, oyunu indirimde Steam'den alsam illa sıfırdan mı başlamak zorundayım acaba? Yoksa Epic Games hesabımdaki RDR 2 ilerlememi Steam hesabıma aktarıp aynı yerden devam edebiliyor muyum acaba? Çok teşekkür ederim.

Merhaba iyi günler iyi yaşamlar, benim Epic Games hesabımda RDR 2 var ve oyunu neredeyse %100 bitirdim, oyunu indirimde Steam'den alsam illa sıfırdan mı başlamak zorundayım acaba? Yoksa Epic Games hesabımdaki RDR 2 ilerlememi Steam hesabıma aktarıp aynı yerden devam edebiliyor muyum acaba? Çok teşekkür ederim.
Aynı ilerlemeden devam edeceksen, neden birdaha alıyorsun oyunu?

Aynı ilerlemeden devam edeceksen, neden birdaha alıyorsun oyunu?
Bu oyuna tüm platformlardan sahip olmak istiyorum sonuna kadar hakkını vermek istiyorum çok beğeniyorum RDR2 ama haklısınız elbette, teşekkür ederim.

Merhaba bilen var mı acaba lütfen, Epic Games'te ilerleme kayıt dosyaları Steam'deki aynı oyuna aktarıp aynı kayıtlı dosyalar üzerinden oyuna devam edebilme imkanı var mı acaba? Çok teşekkür ediyorum.

Bu oyuna tüm platformlardan sahip olmak istiyorum sonuna kadar hakkını vermek istiyorum çok beğeniyorum RDR2 ama haklısınız elbette, teşekkür ederim.

Merhaba bilen var mı acaba lütfen, Epic Games'te ilerleme kayıt dosyaları Steam'deki aynı oyuna aktarıp aynı kayıtlı dosyalar üzerinden oyuna devam edebilme imkanı var mı acaba? Çok teşekkür ediyorum.

RDR 2'nin save dosyasına atarsan devam eder diye biliyorum

RDR 2'nin save dosyasına atarsan devam eder diye biliyorum
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden, bir de şey Rockstar oyunu ya belki aynı hesabımı bağlarsam cloud save bile olabilir emin değilim ama. Peki RDR 2 save dosyaları nerede acaba Epic Games için? Bir de Steam'de alınca save dosyaları nereye taşımalıyım acaba? Çok teşekkür ederim efendim.

Konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler. Rahatsız ettiğim için özür diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı