Epic Games RDR2 alınır mı?

erenus

Hectopat
Daha fazla  
Soru basit, alınır mı alınmaz mı? Alınmaz ise neden alınmaz? Bir iki konuda crack daha stabil çalışıyor, indirme hızı çok yavaş vs. diyenleri görmüştüm. Steam'de de fiyatı malum biraz tuzlu, halihazır indirim bitmeden alınır derseniz almayı düşünüyorum. Şimdiden iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben epic gamesi kullandım ve steamla arasında fark göremedim.

Epic games launcher berbat, Epic Games`te oyunlar Steam`e göre daha yavaş iniyor ama bunlar sizin için önemli degil ise alınır.

Bir iki konuda crack daha stabil çalışıyor, indirme hızı çok yavaş vs. diyenleri görmüştüm.
Epic zaten launcher konusunda berbat. İndirme hızının yavaş olması doğru. Yalnız stabil çalışması vesaire doğru değil. Oyunu Epic'ten alsanız da RGS üzerinden oynayacaksınız. Bir sorun yaşamazsınız. Alınır.

Epic Games Launcher berbat, Epic Games'te oyunlar Steam'e göre daha yavaş iniyor ama bunlar sizin için önemli degil ise alınır.

Yüzde 300'lük fiyat farkı var Steam ile Epic farklı platformlar 1 gigabit internet kullanıyorsan Epic Max 50 MB da indirecek benim 5 dakika vaktim yok diyorsan Steam'den daha pahalı tasarruf etmek daha mantıklı.

Kesinlikle alınır Steam de 1000TL ödeyeceğinize 200 ödeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…