Epic Games RDR2 alınır mı?

Ben Epic Games'e bedava oyunları almak dışında girmiyorum bile. Cidden arayüzü çöp. Sürekli güncelleme geliyor ama bir şey olduğu yok. İndirme hızı yavaş. Ne zaman araştırsam ya da sorsam Serverlar'da yoğunluk var falan diyorlar ama alakası yok. Steam'de de çok zaman yoğunluk oluyordu hiç bu sorunları yaşamadım. Ayrıca Steam gibi oyun başarımları da yok Epic'te. Ben olsam indirim falan beklerdim Steam'dan alırdım. Bedava GTA 5 Premium almıştım Epic'ten 100 Mbps fiber internetim ile onu indirene kadar canım çıktı resmen Steam'den daha geçen gün 200-300 GB kadar toplu oyun indirdim 4-5 saate hepsi bitti aynı internet ile. Ben bu oyunları Epic'den indirmeye kalksam rahat 2 gün beklerim.

Soru basit, alınır mı alınmaz mı? Alınmaz ise neden alınmaz? Bir iki konuda crack daha stabil çalışıyor, indirme hızı çok yavaş vs. diyenleri görmüştüm. Steam'de de fiyatı malum biraz tuzlu, halihazır indirim bitmeden alınır derseniz almayı düşünüyorum. Şimdiden iyi forumlar.
Alınır neden alınmasın oyun aynı oyun, crack daha stabil çalışıyor diyenlerin konu hakkında hiçbir bilgisi yok demektir dikkate almayın. İndirme hızı çok yavaş falan da değil daha geçen Cyberpunk indirdim 70 GB oyun 2.5 saate indi ve Steam'de 10-11 mb indirme alıyorsam Epic'te 9-10 mb indirme hızı aldım.

Kısacası aynı oyuna boş yere 280 TL daha fazla vereceğinize tabi ki Epic'ten alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı