Epic Games RDR2 indirilen dosyanın silinmesi

aligulcan33

Megapat
Daha fazla  
Merhalar. Bugün RDR2 oyunu yükleme işlemini başlattım. 54 GB inmişti. Elektrikler gitti. Tekrar yükleme açınca %0'dan yüklemeye başladı. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Nasıl bir sistem bu Epic Games.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhalar. Bugün RDR2 oyunu yükleme işlemini başlattım. 54 GB inmişti. Elektrikler gitti. Tekrar yükleme açınca %0'dan yüklemeye başladı. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Nasıl bir sistem bu Epic Games.
Launcher kapanınca sıfırlanıyor. Fortnite veyahut diğer oyunlarında da böyle bug gibi saçma sapan bir şey var. Bir süre indirmeyi bekleyince aynı yerden devam ediyordu ama sanırsam.

Yok indirdiği dosya bile yok .

Aynı olayı bende Fortnite de yaşamıştım. Yapacak bir şey yok Epic Games'in Launcher sıkıntılı. Mecbur oyun tamamen inene kadar bekleyeceksin.

@mstfaozder yeniden üniversite sınavına hazırlandığım için online oyunlara ara verdim. Şu sıralar oynarsam Witcher 3 oynuyorum. Malum rekabetçi oyunlar bende bağımlılık ve hırs yapıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…