Çözüldü Epic Games RDR2 Yükleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Y
En son doğrulama gibi bir şey yapıyordu galiba ama Epic Games'i çok kullanmadığım için emin değilim.
En son doğrulama gibi bir şey yapıyordu galiba ama Epic Games'i çok kullanmadığım için emin değilim.

Çözüm
İndirme sonunda Oku bölümünde zikzak başlıyordu. Doğrulama başlıyor arkadaş doğru demiş.

Bu bir yükleme sorunu değil. % yapılacak diske yazma vb. olaylara göre değişkenlik gösterir. Eğer yüklerseniz ve açılmazsa, yüklenmezse veya yüklenirken hata oluşursa sorun niteliğini taşır. İlginç bir konu olmuş.

Kardeşim oyunu yükledikten sonra dönüş yapar mısın bu konuya. Güncelleme yap ki stabilizasyonunu öğrenelim. Zynxize
Buraya atılan videoları izledim. Gülmekten yıkıldım resmen oyunda saçma ama tatlı buglar var

Son düzenleme:
İnternet hızım 10 Mbit, oyun ise 120 GB. Eğer bir sorun varsa bunu erkenden tespit etmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…