Epic Games RDR2'ye Türkçe yama nasıl kurulur?

kwexly123

Femtopat
Geçenlerde Epic Games'te ucuz diye RDR 2 aldım, fakat oyuna Türkçe yama kuramıyorum. Bu konularda pek bilgim, yok herkes Steam videosu çekmiş. Biri bana Epic Games'te nasıl kuracağımı anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka RDR 2'nin dosyasının bulamıyorum bir tık cahilim anlatsan

Eki Görüntüle 2060377
Oyuna sağ tıkla. Yönete bas ve klasör simgesine tıkla.

Bir şey soracağım. Bende RDR2 aldım, bu yamayı indirdim fakat oyun açıkken arkada açık kalmalı falan diyor. Çok garip değil mi? Oynadığım hiçbir oyunda böyle bir yama görmedim arkada exe dosyası olarak çalışan. Direkt atıyorduk dosyalara her şey Türkçe oluyordu. Mining falan yapmadığına emin miyiz? MBAM ve Windows Defender ile tarattım ama bir şey bulamadı.

Merhaba, ben de uzun süre sonra ilk defa oyun oynayan biri olarak indirip cracklemiştim, ve dil eklentisini de buradaki değilse de hatırlamadığım bri kaynaktan kurmuştum. Aklıma aynı sorular gelmişti. Bugün Epic Games ten orjinal olarak aldım oyunu Intel ARC A750 ekran kartını yetersiz sanmıştım, çünkü 1080p deki ufak tefek değişikliklerde bile oyun oynamayacak kadar kasıyordu, şimdi yeniden kurdum default 4K ayarlar ile açıldı ve kusursuz görünüyor her şey ultra ayarda olmasa bile. RTX 4060 ta az önce geldi şimdi aradaki farkı görmek için almıştım ama sanırım ARC A750 nin performansını crack li oyun ve arka planında çalışanlar sayesinde alamadım. Emin değilim ama var bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…