Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin...
OneDrive hala sistemde var görünüyor. C:\Users\zafer\OneDrive konumuna giderek bunu siz de doğrulayabilirsiniz. Rehberdeki son sürüm BAT dosyasını çalıştırdınız değil mi? Denetim masasından falan kaldırabiliyorsanız oradan da kaldırmayı deneyin.
Hiç olmazsa :\Users\zafer\OneDrive\Belgeler\My Games\Rocket League klasörünü silip öyle deneyin bir de. Soruna OneDrive sebep oluyor, bir şekilde kendisinden kurtulmak sorununuzu çözecektir.
OneDrive hala sistemde var görünüyor. C:\Users\zafer\OneDrive konumuna giderek bunu siz de doğrulayabilirsiniz. Rehberdeki son sürüm BAT dosyasını çalıştırdınız değil mi? Denetim Masası'ndan falan kaldırabiliyorsanız oradan da kaldırmayı deneyin.
Hiç olmazsa :\Users\zafer\OneDrive\Belgeler\My Games\Rocket League klasörünü silip öyle deneyin bir de. Soruna OneDrive sebep oluyor, bir şekilde kendisinden kurtulmak sorununuzu çözecektir.
OneDrive hala sistemde var görünüyor. C:\Users\zafer\OneDrive konumuna giderek bunu siz de doğrulayabilirsiniz. Rehberdeki son sürüm BAT dosyasını çalıştırdınız değil mi? Denetim Masası'ndan falan kaldırabiliyorsanız oradan da kaldırmayı deneyin.
Sistemde yeni bir kullanıcı oluşturup OneDrive kaldırma rehberini o kullanıcıda uygulayın. Sonra o kullanıcıya oyunu yükleyin ve açmaya çalışın. Dediğim gibi, sorun OneDrive kaynaklı. Onu kaldırabilmeniz gerekiyor fakat bu saçma yazılım en başta kaldırmadığınız ve kullanmadığınız sürece bir sülük gibi yapıştığı için böyle saçma sorunlar yaşanabiliyor.
Bu oyun sizin için çok önemliyse ve oynamak için bir başka kullanıcıya geçmek istemiyorsanız sisteme temiz kurulum yapın. Kurulumu Microsoft hesabı girmeden, çevrim dışı olarak yapın. Sistemi kurar kurmaz da rehberdeki gibi OneDrive'ı kaldırın.