Çözüldü Epic Games Rocket League Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Subjek

Femtopat
Daha fazla  
Hatayı Epic Games Rocket League'de alıyorum. Hata şu, oyna tuşuna basıyorum ve Rocket League'nin yanında çalışıyor yazıyor. Fakat hiçbir tepkime vs. olmuyor. 2-3 saniye sonra o çalışıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Eskiden oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamıştım fakat format atıp tekrar indirdiğimde hep bu sorunla karşılaştım. Teşekkürler. Technopat'taki çözülmüş konuları yaptım fakat yine olmadı.

Rocket League için almanız gerekli. Ctrl + L yapıp filtreyi sıfırlayın, reset tuşuna basarak. Sonra Process Name RocketLeague.exe yapın ve ekleyin. Sonrasında oyunu başlatın.

Rocket League için almanız gerekli. CTRL + l yapıp filtreyi sıfırlayın, reset tuşuna basarak. Sonra process name RocketLeague.exe yapın ve ekleyin. Sonrasında oyunu başlatın.

Evet oldu, Logfile MediaFire ile yükleme işlemini gerçekleştirdim ve bu da link buyurun. İlgilendiğin içinde teşekkürler.

Çözüm
Gerekli olmamalı, olmazsa yaparsınız. Şu an oyuna girmeye çalışmanız kafi.

Teşekkür ederim. Olup olmayacağını size bildireceğim, şu anda az işlerim var.
Oldu, @Tek7HackDedi, @Bora Dere, @369926 hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 ay önce oynadığım oyuna tekrardan başladım. Bora Dere, sana ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Zamanını çok harcadım ve ilk defa kullanıyorum, o yüzden acemiyim. Kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı