Epic Games Rocket League açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mete_

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Rocket League oyununu uzun zamandır oynuyordum. Birdenbire ne olduysa oyun kapandı, tekrar açmak istediğimde açılmadı. "Bir tuşa basın." dediği ekran geliyor fakat Epic Games Social diye bir zımbırtı varmış, ona giriş yaparken oyun direkt kapatıyor kendini. Epic Games Launcher'a geri atıyor. Oyunu çevrimdışı modda çalıştırdığımda Epic Games Social açılmadığı için oyuna çok rahat bir şekilde giriyorum antrenman modunda oynayabiliyorum. Yani bence sorun Epic Games Social üzerinde. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim? Birtakım siteler, forumlar gezdim ama hala bu sorunu çözemedim.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip tekrar yüklemeyi dener misiniz?

Bir de Epic Games'i yönetici olarak başlatın.

Dediklerim olmazsa C:\Users\Mete\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\RL-v210209.62685.312452-2021.03.21-10.24.30.dmp konumundaki dosyayı paylaşın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip tekrar yüklemeyi dener misiniz?

Bir de Epic Games'i yönetici olarak başlatın.

Dediklerim olmazsa C:\Users\Mete\Documents\My Games\Rocket League\TAGame\Logs\RL-v210209.62685.312452-2021.03.21-10.24.30.dmp konumundaki dosyayı paylaşın.

Önceden HDD vardı, sorun belki HDD yüzünden oluyordur dedim, dün SSD alıp yeniden Windows ve sürücüleri kurdum. Yani sürücüleri kaldırıp yeniden kurmak bir şey ifade etmez gibi çünkü dün kurdum. İstediğiniz dosya: RL-v210209.62685.312452-2021.03.21-10.24.30

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı