Oyunu başlatıyorum. Ekrana görüntü gelmiyor sadece masaüstü görüntüsü var. Oyunun sesi gelmiyor. Tıklıyorum Rocket League sekmede ama gelmiyor ekrana. Fare çok yavaş hareket ediyor. İşlemci ışığı yanık duruyor. Rocket League DirectX 11 istiyormuş benim ekran kartı desteklemiyor benim ekran kartının desteklediği 10 ve 9.
Oyunu başlatıyorum. Ekrana görüntü gelmiyor sadece masaüstü görüntüsü var. Oyunun sesi gelmiyor. Tıklıyorum Rocket League sekmede ama gelmiyor ekrana. Fare çok yavaş hareket ediyor. İşlemci ışığı yanık duruyor. Rocket League DirectX 11 istiyormuş benim ekran kartı desteklemiyor benim ekran kartının desteklediği 10 ve 9.
Kışın laptop almayı düşünüyorum. Babam emekli olunca alacağım laptop. minimum kaç liradan almalıyım 3000 2500 lira arası mı? bu fiyatın yukarısına çıkamam. sadece oyun açsın yeterli grafik önemli değil kasmadan oynasam yeterli. Bir de neresi iyi laptop satıyor çelik kardeşler den laptop almıştım kötüsünü verdiler. Yeni ismi Fors avm. Vatan bilgisayar mı Mediamarkt mı? Taksit yapıyorlar mı yoksa peşin mi alıyoruz. Burada optimum avm var orada media markt ve vatan var.